Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF]
Semestr letni 2018/2019
Wykład,
grupa nr 1
Moodle ID: 306003_1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2018/2019 [2019/SL]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 12 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | 200 | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie z notą | ||||||||||||||
Prowadzący: | Agata Dąbrowska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.