Zastosowanie chromatografii w analizie żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 02-ZCAZF | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Zastosowanie chromatografii w analizie żywności | ||
Jednostka: | Wydział Chemii | ||
Grupy: |
Moodle - przedmioty Szkoły Nauk Ścisłych |
||
Punkty ECTS i inne: |
5.00 ![]() |
||
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2019/2020" (zakończony)
Okres: | 2020-02-24 - 2020-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin ![]() Zajęcia laboratoryjne, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | Agata Dąbrowska, Michał Nowakowski, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Stanisław Woźny | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie z notą
Wykład - Zaliczenie z notą Zajęcia laboratoryjne - Zaliczenie z notą |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2021-03-01 - 2021-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin ![]() Zajęcia laboratoryjne, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | Agata Dąbrowska, Michał Nowakowski, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Stanisław Woźny | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie z notą
Wykład - Zaliczenie z notą Zajęcia laboratoryjne - Zaliczenie z notą |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/2022" (w trakcie)
Okres: | 2022-02-24 - 2022-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin ![]() Zajęcia laboratoryjne, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | Michał Adamski, Agata Dąbrowska, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie z notą
Wykład - Zaliczenie z notą Zajęcia laboratoryjne - Zaliczenie z notą |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/2023" (jeszcze nie rozpoczęty)
Okres: | 2023-02-27 - 2023-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin ![]() Zajęcia laboratoryjne, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie z notą
Wykład - Zaliczenie z notą Zajęcia laboratoryjne - Zaliczenie z notą |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.