Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF]
Semestr letni 2018/2019
Zajęcia laboratoryjne,
grupa nr 1
Moodle ID: 306004_1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF] | ||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2018/2019 [2019/SL]
(zakończony)
Zajęcia laboratoryjne [LAB], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 12 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (tylko po angielsku) 0 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie z notą | ||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Przemysław Andrzejewski, Agata Dąbrowska, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Robert Wolski |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.