Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Agata Dąbrowska, Michał Nowakowski, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Stanisław Woźny
13:15 Zajęcia laboratoryjne, grupa 1 każdy wtorek, 13:15 - 17:45 Sala 4.26, budynek nr 031

Środa

Czwartek

Agata Dąbrowska
13:15 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 13:15 - 14:45 Sala 2.62, budynek nr 031
Agata Dąbrowska, Michał Nowakowski, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Stanisław Woźny
15:15 Zajęcia laboratoryjne, grupa 2 każdy czwartek, 15:15 - 19:45 Sala 3.50, budynek nr 031

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Collegium Chemicum

ul. Wieniawskiego 1
61-712 Poznań
tel: +48 61 829 4000
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)