Zastosowanie chromatografii w analizie żywności 02-ZCAZF
Zajęcia laboratoryjne (LAB)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy wtorek, 13:15 - 17:45,
sala 4.26 |
Agata Dąbrowska, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Michał Nowakowski, Stanisław Woźny | 11/12 |
|
2 |
każdy czwartek, 15:15 - 19:45,
sala 3.50 |
Michał Nowakowski, Agata Dąbrowska, Rafał Wawrzyniak, Iwona Rykowska, Stanisław Woźny | 11/12 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Collegium Chemicum |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.