Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Zastosowanie chromatografii w analizie żywności 02-ZCAZF
Zajęcia laboratoryjne (LAB) Semestr letni 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie z notą

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 każdy wtorek, 13:15 - 17:45, sala 4.26
Agata Dąbrowska, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Michał Nowakowski, Stanisław Woźny 11/12 szczegóły
2 każdy czwartek, 15:15 - 19:45, sala 3.50
Michał Nowakowski, Agata Dąbrowska, Rafał Wawrzyniak, Iwona Rykowska, Stanisław Woźny 11/12 szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Collegium Chemicum
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.