Analityka chemiczna i badanie żywności [02-ACBT]
Semestr zimowy 2021/2022
Zajęcia laboratoryjne,
grupa nr 2
Moodle ID: 391846_2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Analityka chemiczna i badanie żywności [02-ACBT] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021/SZ]
(zakończony)
Zajęcia laboratoryjne [LAB], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
każdy poniedziałek, 14:45 - 20:45
(sala nieznana)
każdy wtorek, 14:45 - 20:45
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 4 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 4 | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie z notą | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Marcin Frankowski, Artur Kowalski, Iwona Kurzyca, Anetta Zioła-Frankowska | ||||||||||||||||||
Uwagi: |
APS |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.