Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 02-IAPT |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego |
Jednostka: | Wydział Chemii |
Grupy: |
Moodle - przedmioty Szkoły Nauk Ścisłych |
Punkty ECTS i inne: |
6.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/2022" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-23 |
Przejdź do planu
PN WT WYK
ŚR WYK
LAB
CZ LAB
PT LAB
PROS
PROS
|
Typ zajęć: |
Proseminarium, 15 godzin
Wykład, 30 godzin
Zajęcia laboratoryjne, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Robert Pietrzak | |
Prowadzący grup: | Jolanta Kowalska-Kuś, Robert Pietrzak, Anna Wojtaszek-Gurdak, Robert Wolski, Michał Zieliński | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Proseminarium - Zaliczenie z notą Wykład - Egzamin Zajęcia laboratoryjne - Zaliczenie z notą |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-26 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CW
CZ WYK
PT LAB
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin
Wykład, 30 godzin
Zajęcia laboratoryjne, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Robert Pietrzak | |
Prowadzący grup: | Aleksandra Bazan-Woźniak, Jolanta Kowalska-Kuś, Robert Pietrzak, Joanna Wiśniewska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia - Zaliczenie z notą Wykład - Egzamin Zajęcia laboratoryjne - Zaliczenie z notą |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.