Badania fizykochemiczne, sensoryczne i organoleptyczne żywności [02-S6APS02-P00920]
Semestr letni 2024/2025
Zajęcia laboratoryjne,
grupa nr 1
Moodle ID: 468146_1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Badania fizykochemiczne, sensoryczne i organoleptyczne żywności [02-S6APS02-P00920] | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2024/2025 [2025/SL]
(w trakcie)
Zajęcia laboratoryjne [LAB], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie z notą | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Marta Marzec, Agata Wawrzyńczak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.