Podstawy przetwórstwa żywności pochodzenia zwierzęcego [02-PPZT]
Semestr letni 2021/2022
Zajęcia laboratoryjne,
grupa nr 1
Moodle ID: 391868_1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Podstawy przetwórstwa żywności pochodzenia zwierzęcego [02-PPZT] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [2022/SL]
(zakończony)
Zajęcia laboratoryjne [LAB], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 6 | ||||||||
Limit miejsc: | 6 | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie z notą | ||||||||
Prowadzący: | Anna Malaika | ||||||||
Uwagi: |
APS |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.