Analityka chemiczna i badanie żywności [02-ACBT]
Semestr zimowy 2021/2022
Zajęcia laboratoryjne,
grupa nr 4
Moodle ID: 391846_4
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Analityka chemiczna i badanie żywności [02-ACBT] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021/SZ]
(zakończony)
Zajęcia laboratoryjne [LAB], grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 4 |
Limit miejsc: | 4 |
Zaliczenie: | Zaliczenie z notą |
Prowadzący: | Marcin Frankowski, Artur Kowalski, Iwona Kurzyca, Anetta Zioła-Frankowska |
Uwagi: |
APS |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.