Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF] Semestr letni 2020/2021
Zajęcia laboratoryjne, grupa nr 2
Moodle ID: 361853_2

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF]
Zajęcia: Semestr letni 2020/2021 [2021/SL] (zakończony)
Zajęcia laboratoryjne [LAB], grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 9
Limit miejsc: 9
Zaliczenie: Zaliczenie z notą
Prowadzący: Agata Dąbrowska, Michał Nowakowski, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Stanisław Woźny
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
ul. Wieniawskiego 1
61-712 Poznań
tel: +48 61 829 4000
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)