Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF]
Semestr letni 2020/2021
Zajęcia laboratoryjne,
grupa nr 2
Moodle ID: 361853_2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Zastosowanie chromatografii w analizie żywności [02-ZCAZF] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [2021/SL]
(zakończony)
Zajęcia laboratoryjne [LAB], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 9 |
Limit miejsc: | 9 |
Zaliczenie: | Zaliczenie z notą |
Prowadzący: | Agata Dąbrowska, Michał Nowakowski, Iwona Rykowska, Rafał Wawrzyniak, Stanisław Woźny |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.