Food Chemistry
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 02-FCHmA |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Food Chemistry |
Jednostka: | Wydział Chemii |
Grupy: |
Moodle - przedmioty Szkoły Nauk Ścisłych oferta AMU-PIE na semestr zimowy Zajęcia fakultatywne semestr zimowy (II stopień) |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | język angielski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | Marek Sikorski | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie z notą
Wykład - Zaliczenie z notą |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.